CO2 sensor, C67, LED, on the wall
Explosion, System CO2 Sensor, Green Light Good Air, New Logo
CO2 Sensor, Green Light Good Air, New Logo
Woman on a sofa enjoying good air, CO2 sensor, green light good air, new logo
CO₂-gestuurde ventilatie

Zehnder
CO₂ Sensor C

  • Gemoedsrust
  • Eenvoudige installatie
  • Handige regeling

Een Zehnder CO2 Sensor is een absolute must voor uw ventilatiesysteem als u de binnenluchtkwaliteit naar een hoger plan wilt tillen. De sensors zijn ideaal voor woningen en appartementen. Neem het beheer van uw binnenluchtkwaliteit 24 uur per dag en 7 dagen per week volledig in handen, terwijl de sensor automatisch CO2-niveaus meet. U kunt met de Zehnder CO2 sensors bovendien optimale prestaties van uw systeem verwezenlijken door de luchtstroom voortdurend aan te passen aan wisselende omstandigheden. Een ander pluspunt is dat de sensor gemakkelijk in of op de wand gemonteerd kan worden (afhankelijk van het type). Als er in een gebouw meerdere sensors nodig zijn, kunnen deze sensors worden gesynchroniseerd voor een overzicht van het CO2-niveau in alle ruimten.

Focusvoordelen

Gemoedsrust

Zehnder CO2 sensors geven het CO2-niveau aan en helpen zo een optimale binnenluchtkwaliteit te bereiken. U kunt de prestaties van uw ventilatie-eenheid regelen op basis van geïdentificeerde omstandigheden en vervolgens lekker achteroverleunen.

CO2 sensor, In the wall, On the wall, Green light good air, new logo

Eenvoudige installatie

De sensor kan eenvoudig worden geïntegreerd via montage in of op de wand. Hierdoor kan de sensor gemakkelijk in gebruik worden genomen.

Handige regeling

Zehnder CO2 sensors kunnen ingezien en aangepast worden via de ComfoControl app. U kunt daarna eenvoudig via uw app uw ventilatiesysteem afstemmen op uw dagelijkse behoeften.

mock up phone, C02 sensor, app

Voordelen

  • Eenvoudig uit te breiden: Bij flatgebouwen en grotere panden is het mogelijk om maximaal 30 sensors tegelijk te gebruiken, zodat CO2 geen kans krijgt. U houdt zo het binnenklimaat in elke ruimte in het oog.
  • Energiezuinigheid: Als u de app instelt op de automatische modes en u de luchtkwaliteit constant bewaakt, zorgt u voor een grotere energiezuinigheid aangezien de eenheid alleen wordt geactiveerd wanneer de ruimteomstandigheden veranderen.

Downloads

loading...

Artikelen

Artikelnummer Model
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.