[Translate to Nederlands:] Installatie van het Comfoflat Therm 51 luchtverdeelsysteem met platte ventilatiebuis voor renovatie

ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Ruimtebesparend én geïsoleerd. Dat is ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem. Ideaal als je gaat koelen met het ventilatiesysteem en er weinig ruimte is, bijvoorbeeld bij renovatie. De platte ventilatiebuizen zijn al voorgeïsoleerd met ThermalShield. Heel energie-efficiënt!

Renoveren + koelen = ComfoTube Therm Flat 51!

ComfoTube Therm Flat 51 bestaat uit een luchtverdeelslang, centrale verdeelunit, roosterboxen en designroosters. De platte, geïsoleerde ventilatiebuis heeft een isolerende laag: ThermalShield. Zo blijft warmte of koelte behouden, zonder condens! En omdat de platte vorm ruimte bespaart, is het ideaal voor verlaagde plafonds, voorzetwanden of holle vloerdelen.

Luchtverdeelslang | ComfoTube Therm Flat 51

De platte ventilatiebuis is geschikt voor renovaties met beperkte inbouwhoogte. De luchtverdeelslang verdeelt de verse lucht vanaf de luchtverdeel-unit over de woning. 
✓ Voorgeïsoleerd met ThermalShield
✓ Licht, stevig en vormvast
✓ Max. 69 mm hoog en 156mm breed
✓ Hygiënische binnenkant door Clinside® procedé 

Bekijk ComfoTube Therm Flat 51 kanaal

 

ComfoTube Therm Flat 51 ventilation tube, 51x138 mm, 10 m, black, insulated

Verdeler | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

De ComfoWell Therm verdeler brengt verse lucht vanaf het hoofdkanaal van de ventilatie-unit naar andere ComfoFlat Therm 51 luchtverdeelslangen. De onderdelen met elkaar verbinden, doe je luchtdicht met speciale schuifprofielen. 

Hulpstukken | ComfoFit Therm

Roosterboxen | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Met een roosterbox sluit je een ventiel of design-ventilatierooster aan op de ComfoTube Therm Flat 51. Er zijn verschillende soorten en maten. Voor ronde of rechthoekige designroosters bijvoorbeeld. Of speciale roosterboxen voor lijnroosters.

Ventielen en design ventilatieroosters | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Een ventiel of design ventilatierooster regelen niet alleen de hoeveelheid lucht. Ze houden ook vuil, tocht en geluid tegen. En natuurlijk wil het oog ook wat. Want een ventilatiekanaal eindigt atijd in een muur of plafond, die werk je graag strak af. 

Geluidsdempers | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Het ventilatiesysteem stiller maken? Plaats dan aan de woningzijde van de ventilatie-unit een demper om het geluid van de unit te verminderen. Het geluid tussen de ventilatiekanalen demp je met een geluidsdemper achter het ventilatieventiel.

Toebehoren | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Geïsoleerde ventilatiebuizen installeren? Dan heb je graag alles voor het grijpen. Met deze gereedschappen en hulpstukken installeer je het ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem efficiënt én luchtdicht.

Alles voor het ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsystseem
Ga naar de groothandel bij jou in de buurt en vind alles wat je nodig hebt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.