[Translate to Nederlands:] Installatie van het Comfoflat51 luchtverdeelsysteem met platte ventilatiebuis voor renovatie

ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Het ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem verdeelt verse lucht over de woning vanaf de ventilatie-unit. De platte ventilatiebuis van ComfoTube Flat 51 is geschikt om efficiënt weg te werken, zonder veel ruimte te verliezen. Dé slimme toepassing bij renovatie. 

ComfoTube Flat 51. Geknipt voor renovatie

De platte ventilatiebuizen van ComfoTube Flat 51 werk je efficient weg achter voorzetwanden, verlaagde plafonds en holle vloerdelen. Het volledige ComfoFlat51 luchtverdeelsysteem bestaat uit een platte luchtverdeelslang, centrale verdeelunit, roosterboxen en designroosters. Ook koelen? Kies dan voor het voorgeïsoleerde ComfoTube Flat 51 Therm.

Luchtverdeelslang | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

De luchtverdeelslang is door zijn vorm ideaal voor renovaties met een maximale inbouwhoogte. De luchtverdeelslang vervoert de lucht efficiënt vanuit de luchtverdeel-unit naar de kamers. Daarbij verliest hij onderweg zo min mogelijk druk.

✓ Hygiënische binnenkant door Clinside® procedé
✓ Licht én stevig
✓ Vervormt niet tijdens de bouw 
✓ Max. 51 mm hoog, max. 138mm breed

Bekijk het ComfoTube Flat 51 kanaal 

Verdeler | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

De verdeel-unit is er om de geventileerde lucht vanuit het hoofdkanaal naar meerdere ComfoTube Flat 51 luchtverdeelslangen te brengen. De ComfoFlat verdeel-unit verbindt er maximaal 6 als één aansluitopening. Direct of indirect.

Roosterboxen | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Een design-ventilatierooster of een ventiel aansluiten op de ComfoTube Flat 51, doe je met een roosterbox. Daarvan zijn er meerdere vormen en maten. Voor rechthoekige of ronde designroosters bijvoorbeeld. Of roosterboxen voor lijnroosters.

Ventielen en design ventilatieroosters | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Een ventilatiekanaal eindigt in het plafond of in een muur. Deze werk je netjes af met een ventiel of design ventilatierooster. Ze regelen niet alleen de hoeveelheid lucht,  maar ze voorkomen ook geluid, vuil en tocht. En natuurlijk: het staat gewoon wel zo netjes.

Geluidsdempers | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Je ventilatiesysteem nog stiller maken? Aan de woningzijde van de ventilatie-unit plaats je dan een demper om het geluid van de unit te dempen. Het geluid tussen de ventilatiekanalen verminder je met een geluidsdemper achter het ventilatieventiel.

Toebehoren | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Ga je platte ventilatiebuizen installeren? Dan heb je graag alle onderdelen voor het grijpen. Met deze gereedschappen en hupstukken installeer je het ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem efficiënt én luchtdicht.

Alles voor het ComfoFlat 51 luchtverdeelsystseem
Ga naar de groothandel bij jou in de buurt en vind alles wat je nodig hebt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.