Toebehoren voor het luchtverdeelsysteem

Het beste ventilatiesysteem voel je, maar hoor je niet. En is luchtdicht bovendien. Met de nauwsluitende Zehnder toebehoren maak je het luchtverdeelsysteem dan ook eenvoudig luchtdicht. En vergeet natuurlijk de geluidsdempers niet. Want ook minimaal geluid zorgt voor maximaal comfort.

WTW aansluitpakketten

Ga voor gemak en kies voor het complete WTW aansluitpakket. Zo heb je alles bij de hand voor het creëren van een kwalitatief goede en luchtdichte WTW-installatie. 

Naar product

Dakdoorvoer

De Zehnder ComfoEdge dakdoorvoer is gericht op installatiegemak. Compleet geleverd inclusief universeel indekstuk, instelbare bodemplaat en een flexibele geïsoleerde aansluitslang aan de binnenzijde, voor het gemakkelijk aansluiten van de dakdoorvoer op het ventilatiesysteem.

Naar product

Muurrooster

Het Zehnder ComfoEdge muurrooster is geschikt voor buitenlucht aanzuig en uitblaas. Leverbaar met een aansluitdiameter van: 125, 160 en 200 mm.

Gemakkelijk aan te sluiten op ComfoPipe Compact.

Naar product

Accessoires

Overige hulpstukken voor het ventilatiesysteem.

Naar accessoires

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.