Gemakkelijk verduurzamen

Slimme renovatie: kies voor systeem C

Wil je slim en duurzaam ventileren en verwarmen in de grondgebonden bouw? Dan moet de basis goed zijn. Die basis leg je bijvoorbeeld door mechanische ventilatie (systeem C) toe te passen in de woning. Een gemakkelijke verduurzamingsoplossing, met lage aanschafkosten én minimaal onderhoud. 

Level up: van natuurlijke naar mechanische ventilatie

Maak de stap van natuurlijke naar mechanische ventilatie door het installeren van een mechanische ventilatiebox in de woning. Met een systeem C ga je voor een verbeterde luchtkwaliteit met relatief lage aanschafkosten en minimaal onderhoud. Is er al een mechanische ventilatiebox aanwezig? Dan upgrade je gemakkelijk en duurzaam met de Zehnder ComfoFan Silent Move Up. Van natuurlijk naar mechanisch: zo stroom je met gemak door naar het volgende level van jouw renovatieproject.

Isoleren = ventileren

Het is de basis voor een goede renovatie: isolatie. Echter, isoleren betekent ventileren, en mechanische ventilatie biedt daar een hele goede basis voor.  Bij menig renovatie-project wordt het punt isolatie vaak als eerste meegenomen. Maar een raampje openzetten in niet voldoende. Daarom zeggen we bij Zehnder... Kies je voor isolatie? Maak 'm dan af met ventilatie!

Benieuwd naar de renovatiestappen voor een duurzame woning? Lees hier het stappenplan en zie wat ventilatie kan betekenen voor jouw renovatie-project. Handig voor jou én als tool om jouw klant te voorzien van het beste advies.  

Renovatie-advies voor een duurzame woning

De voordelen van mechanisch ventileren

Lage aanschafkosten
en minimaal onderhoud.

 

Verbeterde luchtkwaliteit ten opzichte
van natuurlijke (raam)ventilatie.  

Gemakkelijk geïnstalleerd en
neemt weinig ruimte in beslag.  

Een lange levensduur gegarandeerd.
Zeker met een duurzame upgrade.

Ontmoet de ComfoFan Silent

Ontdek hoe jij geruisloos comfort mogelijk maakt door het installeren of upgraden van slechts een mechanische ventilatiebox. En is er al een ventilatiebox geïnstalleerd? Dan vind je in de ComfoFan Silent Move Up dé oplossing voor een duurzame vervanging.

Geruisloos genieten

Heeft jouw klant een renovatie-ventilatie wens, maar is wtw-ventilatie niet aan de orde? Zorg dan voor een goede basis met een systeem C installatie. De ComfoFan Silent is niet alleen de zuinigste mechanische ventilatiebox in zijn soort, het zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, ook voor geruisloos comfort in huis. Het mechanische ventilatiesysteem heeft een extreem laag geluidsniveau dankzij een uniek en met uiterste precisie ontworpen kunststof radiaalwiel. Nieuwsgierig geworden?

Ontdek de ComfoFan Silent

Duurzaam upgraden

In ontelbaar veel Nederlandse woningen hangt een versie van de mechanische ventilatiebox ComfoFan S (de voorganger van de ComfoFan Silent). Gelukkig hebben alle versies dezelfde behuizing, wat een gemakkelijke, duurzame vervanging met het losse motoronderdeel ComfoFan Silent Move Up betekent. Klik het oude motoronderdeel uit de behuizing van de mechanische ventilatiebox, klik de Move Up ervoor in de plaats en klaar is je upgrade.

Level up met de ComfoFan Silent Move Up!

Mechanische ventilatie: gemakkelijk en snel upgraden

Maak het plaatje compleet: mechanisch ventileren +

Ben je er klaar voor?

Van eigenaren tot woningcorporaties: we willen allemaal verduurzamen! De vraag naar installateurs die weten hóe, groeit dus ook. Daarom ondersteunen we je met ‘Renovation Ready’, waarmee je jouw positie in de verduurzamingsmarkt versterkt. Met nieuwe producten, tips en trainingen! Zo ben je op tijd klaar voor projecten van de toekomst.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.