Appartementen met warmteterugwinning ventilatie-unit

Besparing op elk niveau

Woningen of appartementen voordelig ventileren? Hoe groot of klein een project ook is, met de ComfoAir E gaat dat efficiënter dan ooit. Deze budgetvriendelijke ventilatie-unit met warmteterugwinning heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energiezuinig ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge BENG-eisen voldoet.

Een voordelige budgetvriendelijke WTW-unit

De ComfoAir E is een kwalitatief goede ventilatie-unit met warmteterugwinning tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarmee past deze voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing in elk nieuwbouw- en renovatieproject en wordt deze al veel ingezet in de gestapelde woningbouw. 

Voor installateurs

Als installateur geniet je met de ComfoAir E van een zeer eenvoudige, correcte en snelle installatie, inregeling en indienststelling. De wtw-unit is zeer gemakkelijk te bedienen via het display of een externe schakelaar, en daar heeft zowel een installateur als eindgebruiker baat bij. Bovendien wordt het nodige debiet moeiteloos bereikt, waardoor deze unit uitermate betrouwbaar is.

[Translate to Nederlands:] Installateur in appartement ComfoAir E

Voor architecten en bouwbedrijven

De ComfoAir E is de meest prijsefficiënte ventilatie-unit. Een zeer kleine investering om direct te voldoen aan alle BENG-eisen. Door het lage stroomverbruik en de constant hoge warmteterugwinning gaat er amper energie verloren. Bovendien is de ComfoAir E de stilste ventilatie-unit op de markt en gegarandeerd de voordeligste keuze.

[Translate to Nederlands:] Architect aan het werk ComfoAir E

Voldoe aan de BENG-eisen met de ComfoAir E

Alle regel- en wetgevingen rond BENG worden nageleefd met de ComfoAir E van Zehnder. Reken met deze ventilatie-unit op een laag stroomverbruik en een hoge mate van warmteterugwinning. De energie-efficiëntie van dit systeem is zeer hoog, wat resulteert in een bijzonder gunstige BENG-score.

Lees alles over BENG

Voordelig en duurzaam ventileren? Laat je adviseren!

Of  het nu gaat om ventilatie in de gestapelde bouw of de grondgebonden bouw: het stelt je soms voor uitdagingen. Hoe combineer je een hoge kwaliteit met een lage prijs? En hoe kom je tegemoet aan de strenge BENG-eisen én bied je een energie-efficiënte oplossing? Maak een afspraak voor een adviesgesprek, dan bekijken we samen hoe je meer uit je project kunt halen.

Neem contact met ons op

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.