Zehnder ComfoAir Flex

De beste dingen in het leven zijn ongezien. Het nieuwe Zehnder ComfoAir Flex ventilatiesysteem combineert een compact ontwerp met topprestaties.

Nieuwe plafond ventilatie-unit ComfoAir Flex

De ComfoAir Flex plafond ventilatie-unit is speciaal ontworpen voor kleine woningen en appartementen. Door de plafond montage bespaar je ruimte. Door het zeer laag opgenomen vermogen, gecombineerd met een hoog rendement, hebben deze units een erg gunstige invloed op de BENG-score van de woning.

Minder ruimte, meer flexibiliteit

Weinig ruimte? De ComfoAir Flex plafond ventilatie-unit is speciaal ontworpen voor kleine woningen en appartementen. Zo bespaar je ruimte én ook nog eens tijd, want de draaibare bochten van het toestel verzekeren een vlotte en eenvoudige installatie.

Minder energiegebruik, betere prestaties

De ComfoAir Flex is verkrijgbaar in twee versies met een ventilatievermogen tot 250 m³/h en 350 m³/h bij een externe druk van 200 Pa. Beide versies voldoen op betrouwbare wijze aan de huidige en toekomstige BENG-eisen en hebben een A+ energieklasse.

Minder kabels, meer connectiviteit

ComfoAir Flex is standaard voorzien van WiFi. Installatie en bediening worden peace of cake: dankzij de eenvoudige bediening via smartphone of tablet met de Zehnder ComfoControl App, gratis verkrijgbaar in de App store. Daarnaast kan het ook worden geintegreerd in smart home via KNX en vraaggestuurd met de CO2-sensor.

Bestel eenvoudig originele Zehnder filters
Comfo Air Flex, front view, with Shadow

Meer weten over de ComfoAir Flex?

Trainingen

Volg een praktijkgerichte opleiding (voor professionals) en ontdek alle ins en outs van de Zehnder ventilatie-units.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.