Elektrische badkamerradiatoren

Onder de douche vandaan komen terwijl de badkamer koud en kil is? Dat is geen fijn vooruitzicht. Want zeg eens eerlijk: het is toch heerlijk om verzekerd te zijn van een warme, comfortabele badkamer? Met de elektrische badkamerradiatoren van Zehnder is dat gelukkig snel en gemakkelijk geregeld: die zorgen er namelijk voor dat de badkamer op ieder gewenst moment een aangename temperatuur heeft. Dus nooit meer koude voeten, even snel tanden poetsen of het bad niet uit willen. En dat allemaal door deze elektrische badkamerradiatoren, die ook nog eens heel snel en gemakkelijk kunnen worden bevestigd. Bovendien zijn ze ook nog eens ontzettend stijlvol, waardoor jij in een handomdraai gemak, comfort en design met elkaar combineert.

  • Draadloze bediening

  • Openraamdetectie

  • Bewegingssensor

Draadloze bediening

Met een draadloos bedieningspaneel is het bedienen van je elektrische badkamerradiator nóg iets makkelijker. Plaats de draadloze bediening op de gewenste plek in de badkamer, bijvoorbeeld bij de deur of naast de spiegel, en stel gemakkelijk een weekprogramma in. Op die manier weet je zeker weet dat je niet onnodig stroom verbruikt en is de badkamer altijd aangenaam warm op het juiste moment. Ga je op vakantie? Dan schakel je het programma eenvoudig uit en slaat jouw elektrische badkamerradiator niet aan. Zo combineer je gemak, comfort én energie-efficiëntie.

electric heating element, immersion heater, Safir, bathroom, large distances

Open raam detectie

De badkamer even extra ventileren door het raam open te zetten, terwijl de badkamerradiator nog aan het verwarmen is? Met de open raam detectie hoef je daar gelukkig niet meer over na te denken. Zodra de sensoren een open raam detecteren, schakelt de  radiator namelijk vanzelf uit. Dat is het gemak van een elektrische badkamerradiator met open raam detectie. En daarnaast voorkomt ook deze oplossing onnodig stroomverbruik.

Bekijk het overzicht van alle elektrische badkamerradiatoren met bestelgegevens en technische mogelijkheden

Bekijk alle badkamerradiatoren

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.