Elektrische leefruimte radiatoren

Een hele verdieping verwarmen terwijl je maar een klein deel nodig hebt? Dat is verleden tijd! Met de plug-in-radiator van Zehnder verwarm je enkel de ruimten die je wilt gebruiken. Zo creëer je een comfortabel klimaat in zowel je woon- als slaapkamer en geniet je van handige extra’s om het nóg makkelijker te maken. Met het weekprogramma en de openraam-detectie voldoen alle elektrische radiatoren van Zehnder aan de Europese richtlijnen voor energieprestaties en zijn ze conform het eco-design. Kortom: met deze elektrische woon- en slaapkamerradiatoren sluiten stijl en energie-efficiëntie naadloos op elkaar aan!

  • Draadloze bediening
  • Openraamdetectie
  • Bewegingssensor

Draadloze bediening

Een elektrische radiator is eenvoudig en draadloos te bedienen. Dit kan afhankelijk van het model via een intuïtief bedieningspaneel op de radiator of met een draadloze afstandsbediening op elke gewenste plek in de kamer. Je stelt eenvoudig een weekprogramma in waardoor de ruimte warm is wanneer je wilt en is onnodig stroomverbruik verleden tijd wordt. En ga je op vakantie? Dan schakel je het programma eenvoudig uit en slaan je elektrische woon- of slaapkamerradiatoren niet aan.

Open raam detectie

Het gebeurt misschien vaker dan je wilt: er staat een deur of raam open terwijl de verwarming staat te gloeien. Met de open raam detectie voorkom je dit, want op het moment dat er een open raam wordt gedetecteerd schakelt de Plug-in radiator vanzelf uit. Dat is het gemak van elektrische woonkamerradiatoren of slaapkamerradiatoren met open raam detectie. En nog een groot voordeel: het voorkomt onnodig stroomverbruik!

Bewegingssensor

Wil je onnodig energieverbruik voorkomen, maar heb je ook een onregelmatig dagschema? Dan biedt de bewegingssensor van Zehnders elektrische radiator Fare Tech uitkomst. Zodra er gedurende een langere periode niemand in de ruimte is, schakelt deze vanzelf uit. Ideaal!   

Bekijk het overzicht (met alle modelnummers, afmetingen, bestelgegevens en technische mogelijkheden) van alle elektrische leefruimte radiatoren.

Bekijk alle leefruimteradiatoren

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.