Systeemplan centerale luchtverdeling

Klik-Klaar

Deze systemen gaan zeer gepast met elkaar overweg!

Systeemplan centrale luchtverdeling

Hart van het ventilatiesysteem is de wtw-unit. Je maakt er een totaalsysteem van door centraal één ComfoWell verdeelunit, inclusief geluiddemper, aan te sluiten voor de luchttoevoer en één voor de luchtafvoer. De verdeelunits worden geplaatst bij de wtw-unit. Vervolgens gaan vanaf de verdeelunits de individuele ComfoTube 90 luchtslangen naar de verschillende ruimtes van de woning. Klik op onderstaande tekening en vindt per onderdeel meer informatie.

Klik-klaar...

Koppelen maar!

Geknipt voor renovatie

Wist je dat je ook een combinatie kunt maken met de platte ComfoTube Flat 51 luchtslangen? Deze werk je efficient weg achter voorzetwanden, verlaagde plafonds en holle vloerdelen. Het volledige ComfoFlat51 luchtverdeelsysteem bestaat uit een platte luchtverdeelslang, centrale verdeelunit, roosterboxen en designroosters. 

Reportage Singler

Vrij van fijnstof of geuroverlast

Wist je dat de ComfoWell verdeelunits uit te breiden zijn met een filterbox tegen fijnstof of geuroverlast? Deze Filterbox is ontwikkeld voor woningen waarin extra filtering van de toevoerlucht gewenst is. De Filterbox wordt geplaatst in het toevoerkanaal van het ventilatiesysteem en wordt uitgerust met een fijnstoffilter. In de wtw-unit wordt de toevoerlucht gefilterd op grove stofdeeltjes. De Filterbox zorgt ervoor dat minimaal 80% van alle fijnstofdeeltjes wordt afgevangen. 

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.