Renoveren in de gestapelde bouw

Dé (mechanische) ventilatie-basis

Ben je op zoek naar een duurzame renovatie-oplossing voor mechanische ventilatie in de gestapelde bouw? Dan vind je jouw antwoord in een goed collectief systeem C. Daarmee leg je een perfecte mechanische ventilatie-basis aan óf kies je voor een duurzaam en energie-efficiente vervanging van het bestaande systeem. 

Een duurzame renovatie-oplossing in de gestapelde bouw

Renovatie- of vervangingsproject? Dan biedt deze duurzame en energie-efficiente oplossing voor jouw collectieve mechanische ventilatie-situatie in de gestapelde woningbouw, scholen of (kleine) utiliteit uitkomst. Ontmoet de ComfoRoof MX: een breed toepasbare dakventilator die, door het ruime assortiment, tal van mogelijkheden heeft voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Het is een zeer stille, energie-efficiënte en hoogkwalitatieve dakventilator die steevast een oplossing biedt voor jouw renovatieproject.

Isoleren = ventileren

Het is de basis voor een goede renovatie: isolatie. Echter betekent isoleren ook ventileren, en is (collectieve) mechanische ventilatie de basis voor een gezond binnenklimaat.

Benieuwd naar de renovatiestappen voor een duurzame renovatieprojecten, ook in de gestapelde bouw? Lees hier een praktisch stappenplan. Handig voor jou, maar ook als tool om jouw klant te voorzien van het beste advies.  

Level up: renovatie-advies voor duurzame gebouwen

De voordelen van mechanisch ventileren

Lage aanschafkosten
en minimaal onderhoud.

 

Verbeterde luchtkwaliteit ten opzichte
van natuurlijke (raam)ventilatie.  

Gemakkelijk geïnstalleerd en
neemt weinig ruimte in beslag.  

Een lange levensduur gegarandeerd.

Ontmoet de ComfoRoof MX

Zoek je voor jouw renovatieproject een gemakkelijk in te regelen en breed toepasbare dakventilator? Dan is de ComfoRoof MX, met haar vele varianten, zonder twijfel jouw antwoord in de zoektocht naar een energiezuinig ventilatiesysteem C. Ideaal voor renovatie- en vervangingsprojecten in de gestapelde bouw of (kleine) utiliteit.

Stil en energie-efficiënt

Renovatieprojecten in de gestapelde bouw of (kleine) utiliteit? Zorg dan voor een goede ventilatie-basis met een collectief systeem C. Maak kennis met de ComfoRoof MX, die is vernieuwd en verbeterd door de gevarieerde technieken die zijn toegepast.

Daarmee is de ComfoRoof MX (de opvolger van de Zehnder MX en Zehdner VDX) niet alleen stiller en energiezuiniger, maar ook een stuk gemakkelijker te plaatsen en in te regelen. 

Ontdek de ComfoRoof MX

ComfoRoof MX Automatic

Kies je voor de ComfoRoof MX Automatic, dan ga je voor een geheel zelfregelend ventilatiesysteem. De naam Automatic geeft eigenlijk al aan wat deze dakventilator onderscheidend maakt ten opzichte van de Manual en Solo. De ComfoRoof MX Automatic heeft namelijk standaard een druktransmitter die zorgt voor een geheel zelfregelend ventilatiesysteem.

Daarnaast heeft de MX Automatic dezelfde gemakkelijke inbedrijfstelling middels een lokale webserver. Perfect voor een duurzaam vervangingsproject.

Level up met de ComfoRoof MX

Stroom door naar het volgende level

Wil je net iets meer dan de basis van collectieve mechanische afvoerventilatie? Dan kan decentrale wtw-ventilatie een oplossing zijn voor jouw project. In dit geval plaats je een ventilatie-unit in de buitenmuur, waardoor de luchtkwaliteit in een specifieke ruimte sterk verbetert. Kortom: lagere energiekosten en sterk verbeterde luchtkwaliteit, doordat je al gedeeltelijke balansventilatie toepast.

Ontdek de Zehnder ComfoAir 70

Of ga gelijk door naar level 3 of 4!

Sla je decentrale ventilatie over en ga je voor collectieve ventilatie in de gestapelde bouw, dan stroom je gelijk door naar centrale wtw-ventilatie. Ontdek de nieuwste Zehnder innovatie: ComfoVar Aero. De ultracompacte high-tech ventilatie-oplossing voor de hoogbouw die zorgt voor meer gebruiksoppervlakte per appartement. Het is een flexibele en schaalbare oplossing voor woningen waar ruimte schaars en tevens geschikt voor verschillende gebouwgroottes.

Lees alles over ComfoVar Aero

Ben je er klaar voor?

Van eigenaren tot woningcorporaties: we willen allemaal verduurzamen! De vraag naar installateurs die weten hóe, groeit dus ook. Daarom ondersteunen we je met ‘Renovation Ready’, waarmee je jouw positie in de verduurzamingsmarkt versterkt. Met nieuwe producten, tips en trainingen! Zo ben je op tijd klaar voor projecten van de toekomst.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.