transition piece, Rapid lock, DN 90, DN75, Rubber seal
Milieu, living room, open floor, instalation, system, air distribution, parts with rapd lock,
Zehnder RapidLock®

De innovatieve verbinding voor jouw luchtverdeelsysteem

Zehnder RapidLock® is onze nieuwe ontwikkeling op het gebied van luchtverdeling en is ontworpen om het aansluiten van luchtverdeelkanalen eenvoudig en efficiënt te maken. Met zijn gecoate dichtingsringen en een nieuwe klembeugel realiseer je een betrouwbare, luchtdichte en eenvoudig te plaatsen verbinding.

Een nieuwe manier om luchtverdeling aan te sluiten

Zehnder RapidLock®: innoveren om de installatie van jouw luchtverdeelsysteem te vergemakkelijken

Bij Zehnder staat het vereenvoudigen van het installatieproces centraal in onze productontwikkeling.  Het doel is om de voordelen van een betere luchtkwaliteit te kunnen bieden aan een steeds groter aantal bewoners.

Ons innovatieve nieuwe Zehnder RapidLock® verbindingssysteem maakt het aansluiten van jouw luchtverdeelsysteem eenvoudiger.

Bij het monteren wil je een robuuste, luchtdichte verbinding die eenvoudig te installeren is. De Zehnder RapidLock®-aansluiting voldoet aan alle drie de criteria.

Dankzij de geïntegreerde klembeugels in de luchtverdeelcomponenten, maakt de Zehnder RapidLock verbinding een eenvoudige integratie en een verhoogde flexibiliteit mogelijk dankzij meerdere montagemogelijkheden. Het RapidLock-systeem zal geleidelijk worden ingevolerd in het Zehnder luchtverdeelsysteem.

ComfoWell mounting plate CW420 8DN75, RapidLock Connector, 420 mm x 230 mm x 60 mm

Tijdwinst

Een solide verbinding

System, Comfo Well, Mounting Plate, Rapid Lock, Tube, CLD Grill, bend with rapid lock,

Makkelijk demonteren

Hoe werkt Zehnder RapidLock®?

Zehnder RapidLock® maakt het aansluiten van luchtverdeelkanalen veiliger, eenvoudiger en efficiënter.

Dankzij het compacte ontwerp is een eenvoudige integratie in elk gebouw mogelijk en zorgt voor meer flexibiliteit dankzij de verschillende installatie- en uitlijningsopties.

Producten uitgerust met RapidLock®

Onze intuïtieve Zehnder RapidLock® is ontworpen voor eenvoudig gebruik en met de nadruk op veiligheid. De Zehnder RapidLock® is ontwikkeld in lijn met het assortiment geïsoleerde en niet-geïsoleerde kanalen van Zehnder en is de enige keuze als je een veilige, efficiënte en gemakkelijke manier wilt om jouw luchtdistributiesysteem aan te sluiten. Ontdek meer over de RapidLock® en plaats nu jouw bestelling.

ComfoWell attenuator kit CW520, with end plate DN200 and mounting plate 10x90, RapidLock Connector
Product met RapidLock®
ComfoWell

Onze modulaire compacte geluiddemper dempt uiterst effectief alle ongewenste geluiden. Dankzij het modulaire systeem past de geluiddemper harmonieus in elke ventilatiestructuur en creëert deze rust en kalmte in talloze ruimtes.

Product met RapidLock®
ComfoCube CT

De ComfoCube CT verdeelkasten vormen de verbinding tussen hoofdkanalen en individuele kanalen naar de verschillende ruimtes op de verdieping(en). De ComfoCube CT verdeelkasten zijn uitgerust met de gepatenteerde Rapid Lock Connector die een eenvoudige, snelle en robuuste luchtdichte verbinding met de ComfoTube luchtkanalen garandeert.

Product met RapidLock®
ComfoTube bend 90*

Horizontale bocht 90* voor een omleiding van de Zehnder ComfoTube kanalen.

ComfoCase TVA housing 2x DN90, RapidLock Connector, DN125, lateral, H=319 mm, galvanized steel, galvanized steel, cover, brackets
Product met RapidLock®
ComfoCase TVA-M

De Zehnder ComfoCase TVA-M - vervaardigd in verzinkt staal - ventielaanstukken zorgen voor de verbinding tussen 1 of 2 ronde luchtkanalen en de ComfoValve Luna.

Product met RapidLock®
ComfoCase CLD Metal

Een onderhoudsarme luchttoevoer- en luchtafvoerluchtunit bestaande uit een metalen behuizing en een passende aansluitflens voorzien van een veilig schuifmechanisme voor een Zehnder ComfoTube.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.