Zehnder ComfoFan Silent

  • Stil ventileren voor een gezond binnenklimaat
  • Energie-efficiënt en zuinig ventileren
  • Duurzame en simpele upgrade van bestaande systemen

ComfoFan Silent. Mechanische ventilatiebox voor geruisloos comfort.

Ga voor de duurzame keuze. Of kies de meest stille optie voor het debiet dat je nodig hebt.

ComfoFan Silent. De stille mechanische ventilatiebox.

Wel eens gedacht: de mechaniche ventilatie maakt lawaai? Met de ComfoFan Silent is dat verleden tijd. ComfoFan Silent is dé stille mechanische ventilatiebox. Bovendien is het de zuinigste mechanische ventilatiebox in zijn soort. Het bestaande systeem upgrade je gemakkelijk. Bekijk alle voordelen.

Finest indoort air comfort,kitchen, window
Extra comfort
Stil ventileren voor gezondheid en comfort

Zoals de naam al doet vermoeden zorgt ComfoFan Silent geruisloos voor gezonde lucht in huis. Het mechanische ventilatiesysteem heeft een extreem laag geluidsniveau dankzij een uniek en met uiterste precisie ontworpen kunststof radiaalwiel. Gezonde binnenlucht, zonder in te leveren op comfort!

Energiebesparend
Efficiënt en zuinig ventileren

De ComfoFan Silent is de zuinigste ventilatiebox in zijn soort. Waar zijn voorganger, de ComfoFan S, al bekend stond om het lage energieverbruik, is de ComfoFan Silent nog eens 10% zuiniger. Mechanische ventilatie was nog nooit zo goed voor mens en milieu.

Duurzame en simpele upgrade. Maak de mechansiche ventilatiebox stiller

In ontelbaar veel Nederlandse woningen hangt een versie van de mechanische ventilatiebox ComfoFan S. Alle versies hebben dezelfde behuizing. Daardoor is nu, met het losse motoronderdeel ComfoFan Silent Move Up, duurzame vervanging simpel. Klik het oude motoronderdeel uit de behuizing van de mechanische ventilatiebox, klik de Move Up ervoor in de plaats en klaar is je upgrade.

ComfoFan Silent is all-in-one

De ComfoFan Silent is een ideale all-in-one-oplossing voor het realiseren van een duurzaam en energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem. Kiezen hoeft niet meer want een RF- en vochtsensor zijn standaard ingebouwd. Ook zijn verschillende instellingen mogelijk door de meerdere dipswitches en met een debiet tot wel 425 m3/h heb je meer dan voldoende power voor iedere woonsituatie.

Future proof ventileren

Nóg stiller, nóg energiezuiniger en door het gebruik van gerecyclede materialen ook nog eens duurzamer. Het onmogelijke mogelijk maken is wederom gelukt met de ComfoFan Silent. Zoals de voorgaande generaties telkens hun tijd ver vooruit bleken te zijn, is ook deze generatie mechanische ventilatieboxen nu al klaar voor de eisen van de toekomst.

Meer over ComfoFan Silent

Wil je deze geruisloze mechanische ventilatiebox toepassen in je nieuwbouw- of renovatieproject? Wil je weten hoe je jouw product kunt registreren en kunt profiteren van extra garantie? Of doe je graag meer vakinhoudelijke kennis op over de ComfoFan Silent? Bekijk hier meer.

Meer weten over ComfoFan Silent?
Deel je wensen, situatie en opties met ons.
Ben je een professional?
Er is altijd een groothandel in de buurt.
ComfoFan Silent bij jou thuis?
Bespreek je wensen met een installateur dichtbij.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.