Een bedrijf dat bij mij past

Melissa ten Hove, Coördinator Continue Verbetering
bij Zehnder sinds 2018

Na mijn Bachelor zocht ik een internationaal bedrijf dat zinvolle, hoogwaardige producten maakt. Daarom was Zehnder mijn eerste keus en dat is het nu nog steeds. Bij Zehnder heb ik de vrijheid om mijn ideeën te ontwikkelen en krijg ik altijd ondersteuning.

Ik werk op het raakvlak van vele interessante vakgebieden en houd me bezig met toekomstgerichte projecten. Dit werk past goed bij me omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en het leuk vind om te organiseren en te optimaliseren.  Daarbij word ik ondersteund door een geweldig team. Ook als beginner werd ik serieus genomen en ondersteund. De deuren van mijn collega’s staan altijd open en mede daarom geniet ik zo van mijn werk.

Bij Zehnder kan ik mijn ideeën in de praktijk brengen en dingen verbeteren. Iedereen doet zijn of haar best om het bedrijf en zijn producten te verbeteren. Dat is geweldig.

Melissa ten Hove, Coördinator Continue Verbetering

De naam Zehnder staat voor wereldwijd toonaangevende oplossingen voor het binnenklimaat. We zijn ervan overtuigd dat wat we doen leidt tot meer comfort en een betere kwaliteit van leven voor iedereen. Op het werk en thuis. 

We weten dat onze uitstekende resultaten gebaseerd zijn op de toewijding, het enthousiasme en de passie van ons hele team. We creëren een motiverende en zinvolle werkomgeving die wordt gekenmerkt door wederzijds respect, waardering en transparantie.

Melissa ten Hove is CI Coordinator, wat betekent dat ze werkt aan optimalisatie van de productieprocessen. Ze krijgt veel vrijheid van haar team om haar concepten en ideeën te implementeren.

Ze werkt op het raakvlak van vele interessante vakgebieden. Daarbij geniet ze vooral van de collegiale sfeer en de platte organisatiestructuur.

Het uitwisselen van gedachten met collega’s is belangrijk voor haar. Dit doet ze o.a. in het Young Zehnder programma. Met ‘Young Zehnder’, een ontwikkelingsprogramma voor jonge professionals, kunnen medewerkers van vele verschillende afdelingen netwerken.

Vijf vragen aan Melissa

Waarvan geniet je het meest tijdens je werk bij Zehnder? Zijn er bepaalde aspecten van je werk waarnaar je echt uitkijkt ?

“Ik hou echt van de vrijheid en de verantwoordelijkheid van mijn werk. Ik krijg specificaties en binnen dat kader kan ik mijn werk uitvoeren zoals ik denk dat het moet. Als ik vragen heb of het niet zeker weet, staat iedereen voor mij klaar; ik ben in goede handen. Het is heel prettig om zo'n dergelijke open en informele cultuur te werken.”

Je hebt veel geleerd tijdens je vierjarige ontwikkeling van stagiaire tot Continuous Improvement Coordinator. Los van je beroepsmatige kennis, wat heb je persoonlijk geleerd?

“Ik heb nu meer zelfvertrouwen. Je eerste baan gaat altijd gepaard met onzekerheid. Maar Zehnder kent een tolerante cultuur die je waardeert en stimuleert om je verder te ontwikkelen en je eigen ideeën te volgen.”

Waarvoor staat Zehnder volgens jou? Welke woorden passen volgens jou bij ons bedrijf?

“Zeker gezondheid, warmte en verbetering. En natuurlijk vooruitgang, gekenmerkt door kwaliteit en innovatie.”

Je neemt deel aan het ontwikkelingsprogramma ‘Young Zehnder’ voor jonge professionals. Kun je ons wat meer daarover vertellen?

‘Young Zehnder’ werd opgericht in januari 2022. We willen jonge professionals binnen Zehnder de mogelijkheid geven om te netwerken, ongeacht de afdeling, en bruggen bouwen tussen hoger onderwijs en carrières. Het programma stimuleert persoonlijke contacten tussen collega's en ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling van collega’s die zich in dezelfde levensfase bevinden. Het is echt een geweldig programma, Zehnder geeft ons de tijd en ruimte voor bijeenkomsten en workshops. Deze uitwisseling van informatie is zeer belangrijk - het is ongelooflijk waardevol voor mij om op deze manier goed met elkaar te kunnen sparren en communiceren.” 

Een blik in de toekomst: wat zijn je beroepsmatige plannen voor de komende jaren?

“Ik vind het erg leuk werken op een procesgerichte manier. Misschien in een groter team of binnen een afdeling met meer verantwoordelijkheden. Ik denk ook aan een leidinggevende functie - als manager.”

Inzichten in ons bedrijf

Waarom zijn onze werknemers zo tevreden over hun werk, wat is hun motivatie en wat zijn hun toekomstwensen?
Hier vind je meer informatie over werken bij Zehnder

Lees verder

Word onderdeel van ons team
Carriere bij Zehnder
Ontdek de mogelijkheden
Vind jouw baan
Gemakkelijk online solliciteren
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.