Een goede balans tussen werk en vrije tijd maakt onderdeel uit van onze filosofie

Sabrina Nufer, Teamleider HR Business Partner
bij Zehnder sinds 2010

Mijn loopbaan bij Zehnder begon als lid van het Interne Verkoopteam van onze internationale verkooporganisatie. In die functie heb ik veel geleerd over de producten van Zehnder en kon ik mijn talenkennis goed benutten. In de tussentijd heb ik trainingen gevolgd voor internationaal managementassistent, en na drie jaar kreeg ik de functie aangeboden als Assistant van het Executive Management. Drie jaar later ben ik overgestapt naar Human Resources. En sindsdien ben ik gepromoveerd tot teamleider. 

Wat ik het meest waardeer van mijn werk bij Zehnder zijn mijn collega’s - de mensen en werkomgeving definiëren wat Zehnder is. De verantwoordelijkheid die iedereen krijgt is heel positief voor mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij Zehnder krijgt iedereen de vrijheid om eigen beslissingen te nemen. Zehnder is een zeer goede werkgever voor mij omdat ik de juiste balans kan vinden tussen mijn gezin en werk. Ik hoef geen uitleg te geven als ik gebruik maak van de flexibele werkregelingen of thuis werkt omdat mijn kind ziek is – dat neemt veel druk van de ketel.

Zehnder is traditioneel in positieve zin; dingen worden altijd goed doordacht. Besluiten worden zorgvuldig genomen. Dat doe ik ook in mijn privéleven.

Sabrina Nufer, Teamleider HR Business Partner

De naam Zehnder staat voor wereldwijd toonaangevende oplossingen voor het binnenklimaat. We zijn ervan overtuigd dat wat we doen leidt tot meer comfort en een betere kwaliteit van leven voor iedereen. Op het werk en thuis. 

We weten dat onze uitstekende resultaten gebaseerd zijn op de toewijding, het enthousiasme en de passie van ons hele team. We creëren een motiverende en zinvolle werkomgeving die wordt gekenmerkt door wederzijds respect, waardering en transparantie.

Samen mogelijkheden ontwikkelen en oplossingen vinden – dat is een kenmerk van de werkcultuur bij Zehnder.

Je bepaalt je eigen grenzen; wij ondersteunen en moedigen je aan tijdens je persoonlijke carrière.

Onze teams zijn internationaal en dus werk je altijd in een open en spannende omgeving.

Vijf vragen voor Sabrina

Waarvoor staat Zehnder volgens jou – welke woorden associeer je met het bedrijf?

“Familiebedrijf, evenwicht tussen werk en gezin, geweldig team, uitstekende collega’s, super samenwerking.”

Hoe passen jij en Zehnder bij elkaar? Wat uit je persoonlijke leven pas je toe in je werk?

“Het is de openheid die Zehnder uitstraalt. Open, eerlijk en direct. Zehnder is traditioneel in positieve zin; dingen worden altijd goed doordacht. Besluiten worden zorgvuldig genomen. Dat doe ik ook in mijn privéleven. Ik zou het ook zo kunnen zeggen: Zehnder en ik zijn geen start-ups.”

Je bent al direct na je studie bij Zehnder in dienst gekomen. Wat heb je geleerd bij Zehnder dat je ook in je persoonlijk leven kunt toepassen? 

“Geduld hebben! Zelfs als projecten wat langer duren, ga gewoon door, geef niet op. Ik heb geleerd om volhardend te zijn en op de lange termijn te denken.”

Iedereen die bij Zehnder werkt levert zijn of haar eigen bijdrage. Wat hebben jouw team en jouw collega’s geleerd van jou?

“Ik straal mijn toewijding en enthousiasme uit binnen het hele bedrijf; ik sta achter onze producten, achter het bedrijf. Ik ‘leef’ Zehnder en geef dat door aan mijn collega’s!”

Een blik in de toekomst: wat zijn je beroepsmatige plannen voor de komende jaren?

“Ik wil bij Zehnder blijven werken, mijzelf verder ontwikkelen zowel persoonlijk als beroepsmatig, en uiteindelijk een Human Resources Manager worden.”

Inzichten in ons bedrijf

Waarom zijn onze werknemers zo tevreden over hun werk, wat is hun motivatie en wat zijn hun toekomstwensen?
Hier vind je meer informatie over werken bij Zehnder

Lees verder

Word onderdeel van ons team
Carriere bij Zehnder
Ontdek de mogelijkheden
Vind jouw baan
Gemakkelijk online solliciteren
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.