Coloured valves, coloured valve, 50 mm valve, connection fitting P, Termostat Designline, New Colour World, 3D

Zehnder Subway

  • Stoer, strak, stijlvol
  • Indrukwekkende expressieve vorm
  • Vierkant frame met ronde buizen

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Stoer, strak, stijlvol

Heldere rechte lijnen in combinatie met heerlijke warmte; met de Zehnder Subway maak je een statement in iedere moderne badkamer. Het pure design van de radiator bewijst dat de stelling ‘minder is meer’ absoluut klopt en dat een mooi minimalistisch ontwerp zeer stijlvol kan zijn. Wil je toch nog iets extra’s, kies dan voor één van de vele afwerkmogelijkheden, zoals chrome, roestvrijstaal of een trendkleur uit de Zehnder World of Colours.

Indrukwekkende expressieve vorm

De eenvoudige en toch indrukwekkende vorm van de Zehnder Subway wordt gerealiseerd door de combinatie van een vierkant frame met ronde verwarmingsbuizen en de gelijke afstand tussen deze buizen. Dit maakt de radiator, naast badkamermodel, ook zeer geschikt voor toepassing in andere ruimtes, waarbij het ook mogelijk is om de Subway te gebruiken als moderne ruimtedeler.

bathroom, Villeroy & Boch, 180x60, SUBC, large distances, room dividers

Vierkant frame met ronde buizen

Naast stoer, strak, stijlvol en functioneel qua warmteafgifte of als roomdivider bewijst de Subway zich ook op het praktische vlak. Een badkamer radiator wil je natuurlijk gebruiken om je handdoek heerlijk op voor te verwarmen. De ruime afstand tussen de ronde buizen biedt de perfecte mogelijkheid om tegelijkertijd meerdere handdoeken op te hangen, zodat alle gezinsleden comfortabel kunnen genieten in de badkamer.

New Colour System, Mystical Home, bathroom, bath, chrome valves

Zehnder Kennisbank

Op zoek naar informatie over storingen, instructies, filters, een specifiek product of accessoires? In onze kennisbank vind je als installateur alle benodigde informatie.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.