Een bedrijf dat bij mij past

Melissa ten Hove, Coördinator Continue Verbetering
bij Zehnder sinds 2018

Na mijn BA-studie zocht ik een internationaal bedrijf dat zinvolle, hoogwaardige producten maakt. Daarom was Zehnder mijn eerste keus en dat is het nu nog steeds. Bij Zehnder heb ik de vrijheid om mijn ideeën te ontwikkelen en krijg ik altijd ondersteuning.

Eén van mijn taken als Coördinator Continue Verbetering is het verbeteren van de productieprocessen. Ik werk op het raakvlak van vele interessante gebieden en houd me bezig met toekomstgerichte projecten. Dat vind ik prima omdat ik veel plezier hebben met het uitproberen van nieuwe dingen, organiseren en optimaliseren. En ik word ondersteund door een geweldig team. Zelfs als beginner word ik serieus genomen en ondersteund. De deuren van mijn collega’s staan altijd open en daarom geniet ik zo van mijn werk

Bij Zehnder kan ik mijn ideeën in de praktijk brengen en dingen verbeteren. Iedereen doet zijn of haar best om het bedrijf en zijn producten te verbeteren. Dat is geweldig.

Melissa ten Hove, Coördinator Continue Verbetering

De naam Zehnder staat voor wereldwijd toonaangevende oplossingen voor het binnenklimaat. We zijn ervan overtuigd dat wat we doen leidt tot meer comfort en een betere kwaliteit van leven voor iedereen. Op het werk en thuis. 

We weten dat onze uitstekende resultaten gebaseerd zijn op de toewijding, het enthousiasme en de passie van ons hele team. We creëren een motiverende en zinvolle werkomgeving die wordt gekenmerkt door wederzijds respect, waardering en transparantie.

Melissa ten Hove is CI Coordinator, wat betekent dat ze werkt aan optimalisatie van de productieprocessen. Ze krijgt veel vrijheid van haar team om haar concepten en ideeën te implementeren.

Bedrijfseconoom Melissa ten Hove werkt op het raakvlak van vele interessante gebieden en versterkt ons bedrijf. Daarbij geniet Melissa van de collegiale sfeer en de platte organisatiestructuur.

Uitwisseling van gedachten met collega’s is zeer belangrijk voor Melissa ten Hove. Met ‘Young Zehnder’, een ontwikkelingsprogramma voor jonge professionals, kunnen medewerkers van vele verschillende afdelingen netwerken.

Vijf vragen aan Melissa

Waarvan geniet je het meest tijdens je werk bij Zehnder? Zijn er bepaalde aspecten van je werk waarnaar je echt uitkijkt ?

“Ik hou echt van de vrijheid en de verantwoordelijkheid van mijn werk. Ik krijg specificaties en binnen dat kader kan ik mijn uitvoeren zoals ik denk dat het moet. En als ik vragen heb of het niet zeker weet, staat iedereen voor mij klaar; ik ben in goede handen. Het is zeer plezierig om in een dergelijke open en informele cultuur te werken.”

Je hebt veel geleerd tijdens je vierjarige ontwikkeling van stagiaire tot Continuous Improvement Coordinator. Los van je beroepsmatige kennis, wat heb je persoonlijk geleerd?

“Ik heb nu meer zelfvertrouwen. Je eerste baan gaat altijd gepaard met onzekerheid. Maar Zehnder kent een tolerante cultuur die je waardeert en stimuleert om je verder te ontwikkelen en je eigen ideeën te volgen.”

Waarvoor staat Zehnder volgens jou? Welke woorden passen volgens jou bij ons bedrijf?

“Zeker gezondheid, warmte en verbetering. En natuurlijk vooruitgang, gekenmerkt door kwaliteit en innovatie.”

Je neemt deel aan het ontwikkelingsprogramma ‘Young Zehnder’ voor jonge professionals. Kun je ons wat meer daarover vertellen?

‘Young Zehnder’ werd opgericht in januari 2022. We willen jonge professionals binnen Zehnder de mogelijkheid geven om te netwerken, ongeacht de afdeling, en bruggen bouwen tussen hoger onderwijs en carrières. Het programma stimuleert persoonlijke contacten tussen en ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling van collega’s die zich in dezelfde levensfase bevinden. Het is echt een geweldig programma en Zehnder geeft ons de tijd en ruimte voor bijeenkomsten en workshops. Deze uitwisseling van informatie is zeer belangrijk - het is ongelooflijk waardevol voor mij omdat we op deze manier goed met elkaar kunnen communiceren.” 

Een blik in de toekomst: wat zijn je beroepsmatige plannen voor de komende jaren?

“Ik hou van werken op een procesgerichte manier. Misschien in een groter team of binnen een afdeling met meer verantwoordelijkheden. Ik denk ook aan een leidinggevende functie - als manager.”

Persoonlijke ontwikkeling en netwerken met ‘Young Zehnder’

Melissa neemt deel aan ‘Young Zehnder’, een ontwikkelingsprogramma voor talenten in Nederland.

‘Young Zehnder’ werd opgericht zodat jonge professionals kunnen netwerken met medewerkers van vele verschillende afdelingen en bruggen kunnen bouwen tussen hoger onderwijs en carrières.
 

Lees verder

Inzichten in ons bedrijf

Waarom zijn onze werknemers zo tevreden over hun werk, wat is hun motivatie en wat zijn hun toekomstwensen?
Hier vind je meer informatie over personen bij Zehnder

Lees verder

Become part of our team
Careers at Zehnder
Discover your opportunities.
Learn more
Find your job
Easy online application.
Find jobs
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.