Zehnder MX dakventilator

Zehnder MX

Met een Zehnder MX zit je goed - zelfs perfect - als het gaat om een zelfregelend mechanisch ventilatiesysteem (ZMV). Met de MX dakventilator is er voor elke luchtcapaciteit een oplossing. Je kiest zelf welk systeem je wilt gebruiken en bent vervolgens zeker van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Kortom: Ga je voor de Zehnder MX, dan verzeker je jezelf van een goede MX dakventilator en geniet je van een oplossing voor elke luchtcapaciteit. 

MX dakventilator: voor elke luchtcapaciteit een oplossing

Met een Zehnder MX is er een ventilatie-oplossing voor elke hoeveelheid luchtcapaciteit. Het is een MX dakventilator die perfect past binnen de (kleine) utiliteit en gestapelde bouw: denk aan een buurtcentrum, kerk, kinderdagverblijf of loods. En op deze manie rben je altijd verzekerd van de beste MX dakventilator: er zit namelijk áltijd een Zehnder MX tussen zit die past bij jouw project.   

Welk type Zehnder MX past bij jouw project?

De MX dakventilator biedt mogelijkheden tot 4400 m3/h bij 200Pa. Ga je voor de MX 110, MX210, MX310 of MX320? Bekijk de voordelen per type MX en ontdek wat past bij jouw project. Alle typen hebben hoogrendement gelijkstroommotoren die, gecombineerd met een diagonaal uitblaaspatroon, optimaal luchtrendement levert. Zowel de motor als de elektra zijn buiten de hoofdluchtstroom geplaatst en worden gekoeld door buitenlucht. Bovendien is er een druksensor voor een zelfregelend mechanisch ventilatiesysteem en een geintegreerde klok mogelijk. Voor welke Zehnder MX ga jij? 

Welke MX dakventilator past bij jouw project? Check het met de selectietool!

Gebruik de handige selectietool en vind de MX dakventilator die voldoet aan jouw wensen

Kies jouw MX dakventilator

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.