King of the building

Gaan voor een gezond binnenklimaat

Wist je dat we 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? Daarom is het de missie van Zehnder om te zorgen voor een gezond, comfortabel en optimaal binnenklimaat. Het hele jaar door. Door oplossingen van topkwaliteit op het gebied van verwarmen en ventileren worden woonruimten op aangename temperatuur gehouden, terwijl de ventilatie-oplossingen ervoor zorgen dat je altijd schone lucht inademt.

Jouw wereldwijde partner voor een gezond binnenklimaat

Het Zehnder-team heeft meer dan 120 jaar ervaring en bestaat uit vele verwarming- en ventilatie-experts. Gepassioneerd om iedereen te voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat, streeft Zehnder altijd naar de beste ventilatie- en verwarmingsoplossing voor jou. 

two men and one women are talking about plans, trusted partner
Ervaren partner

Voor al onze klanten op maat gemaakte service. Van planning tot installatie. En ook kennis delen we op maat: ieder jaar trainen we wereldwijd meer dan 25.000 klanten in onze opleidingscentra.

zehnder charleston manufacturing,
Zwitserse kwaliteit en precisie

Zehnder is een familiebedrijf en gebouwd op de fundamenten van integriteit. Maak kennis met Zwitserse precisie, kwaliteit en een consequente focus op innovatie. Dat zijn de drijfveren van ons bedrijf.

Women and child in the bathroom with Zehnder ribbon radiator
Prijswinnende innovaties

Met meer dan 1400 wereldwijde patenten en geregistreerde designs, is Zehnder het bewijs van continue innovatie. We zijn samen op reis, met de stip van een 'gezond en comfortabel binnenklimaat' steevast op de horizon.

Wereldwijde service

Zehnder is actief in meer dan 70 landen wereldwijd, zodat we dicht bij onze klanten staan. In het assortiment vind je een breed scala aan producten en services. Dat betekent altijd een oplossing voor het beste binnenklimaat.

Ben jij een partner for life?
Word een partner for life en geniet van de vele voordelen van het Zehnder partnerprogramma.

Klik op 'Inschrijven' en ontdek een wereld vol nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen voor een gezonder en comfortabeler binnenklimaat

Inschrijven

Alles voor een gezond (t)huis

Inspiratie opdoen voor dat pérfecte binnenklimaat en een gezond (t)huis? Combineer ventileren, verwarmen, koeling en filtering en vind de ideale balans tussen gezondheid, comfort en energie-efficiëntie.

Kennis & Service

Jouw carrièremogelijkheden

Laten we samen groeien

We zijn een innovatief bedrijf en leider binnen ons vakgebied. Over de hele wereld werken onze experts samen aan duurzame en innovatieve producten. Experts die graag hun kennis graag met elkaar delen en een actieve bijdrage willen leveren aan de toekomst. Wil jij ook jouw bijdrage leveren?

Lees verder

Over Zehnder

Bij Zehnder streven we ernaar de levenskwaliteit te verbeteren door de beste oplossingen voor het binnenklimaat aan te bieden. Opgericht in 1895 in Gränichen, Zwitserland, omvat ons wereldwijde succesverhaal 17 productielocaties en verkoopactiviteiten in meer dan 70 landen.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.