ClimateSwitch

Met ClimateSwitch gaan de seizoenen geruisloos in elkaar over. De ventilatietechniek van Zehnder koelt én verwarmt namelijk intuïtief. Op het juiste moment, altijd met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Het hele jaar gezond. Ontdek de mogelijkheden van koelen en verwarmen met ventilatie.

Schone lucht voor elk (t)huis

ClimateSwitch brengt verse lucht in huis. Filtert ongezonde deeltjes en zorgt voor een perfecte temperatuur en luchtvochtigheid. Dat merkt u! De basis van ClimateSwitch is balansventilatie. Die upgradet u eenvoudig met add-ons. Zo is gezond wonen voor iedereen.

Creëer uw eigen binnenklimaat met ClimateSwitch

Nieuwe add-ons! ComfoClime & ThermalShield

Met dit nieuwe gouden duo haalt u alles uit uw ventilatie. De warmtepomp ComfoClime zorgt - met verse lucht - voor extra koelte of warmte. Het geïsoleerde systeem ThermalShield verdeelt het efficiënt over de woning. Perfecte temperaturen, waar u het nodig hebt.

Ventilatie. Het gezonde antwoord op airco

De zomers worden warmer. En onze huizen zijn steeds beter geïsoleerd. Oververhitting in huis is een groeiend probleem. Een ventilatiesysteem met ClimateSwitch geeft (verse) lucht. Koel, comfortabel en gezond. Zo is én blijft het aangenaam in huis.

Meer weten over oververhitting

Download whitepaper

Het gemak van één krachtig (totaal)systeem

Ventileren, koelen en verwarmen. Met ClimateSwitch regelt u dat in één keer goed. De add-ons sluiten naadloos op elkaar aan, zijn eenvoudig te installeren en onderhoudsarm. Gemak dient de installateur.

Bekijk welke ClimateSwitch oplossingen op elkaar aansluiten

CO2 Sensor

Voldoe aan BENG met ClimateSwitch

Balansventilatie met add-ons van ClimateSwitch scoort goed op wet- en regelgeving. Denk aan de BENG of het bouwbesluit. Waaronder ook TO-juli, die bepaalt hoe warm het in huis mag worden. Met ventilatie van ClimateSwitch behaal je doelen.

Meer over ventilatie & wet- en regelgeving

CSY, house graphic, CAQ ST, InOn Floor, under roof, cut-out, Recess, InFloor (round pipe), OnFloor (flat oval pipe

ClimateSwitch. Creëer uw eigen perfecte binnenklimaat.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat, dat maakt u zelf. U start met een sterke basis van balansventilatie, die al standaard met slimme technieken wordt geleverd. Voeg dan naar behoefte add-ons toe voor meer koelte, extra warmte of maximale efficiëntie. Daarna maakt u uw systeem compleet met een energiezuinig verdeelsysteem.

Aan de slag met ClimateSwitch

Kom meer te weten over Climate Switch en bekijk deze video’s

Overzicht ventilatiesystemen en Climate Switch-oplossingen

Gebruik het overzicht om te zien welke Climate Switch-oplossingen je kunt aansluiten op de ventilatiesystemen van Zehnder en voor welke situatie ze geschikt zijn.

Bekijk het overzicht

Meer informatie?
Neem contact op met onze Climate Switch experts
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.