Zehnder Charleston

  • Efficiënte allrounder
  • De originele kolomradiator
  • Ideaal in combinatie met warmtepomp

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Efficiënte allrounder

Van monumentale panden, tot kantoren, openbare gebouwen en woningen, de Zehnder Charleston past in ieder type project. De modulaire elementbouwwijze van deze kolomradiator zorgt voor een enorme vrijheid in design waardoor er altijd een geschikte Charleston beschikbaar is en de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk kan worden benut. Horizontaal verticaal, recht, gebogen of gehoekt, het kan allemaal en ook nog in iedere gewenste kleur.

De originele kolomradiator

De Zehnder Charleston is uitgegroeid tot een klassieker onder de radiatoren. Ruim 90 jaar geleden werd de eerste Zehnder kolomradiator geproduceerd en deze is in de afgelopen eeuw steeds verder doorontwikkeld tot de innovatieve Charleston van nu. Duurzaam en volgens de laatste technologieën geproduceerd in Europa (made in Germany) en beschikbaar in varianten van 2 tot 6 kolommen.

Ideaal in combinatie met warmtepomp

Veel designradiatoren van Zehnder kunnen goed worden gecombineerd met een lage temperatuur verwarmingsinstallatie. Het ontwerp van de Charleston zorgt voor een hoog aandeel van stralingswarmte en dit maakt de radiator zeer geschikt voor toepassing in combinatie met een warmtepomp. Kortom ‘de klassieker’ is perfect afgestemd op het moderne verwarmingssysteem en zorgt voor een energie-efficiënte installatie.

World of Colours

De Zehnder Charleston is voor iedere interieurstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.