Renovatie
René x Overflow

Het ene systeem is het andere niet is. En we werken natuurlijk allemaal graag met wat we al kennen. En tóch kan het ontdekken van een nieuw systeem veel opleveren. Dat merkte ook monteur René van Feenstra in Drachten. Voor een pilot ging hij voor het eerst met Zehnder OverFlow Technology aan de slag.

Renovatie
Zehnder x Het Steen

Bij de renovatie van Het Steen in Antwerpen is er gekozen voor Zehnder Charleston, dé klassieker onder de kolomradiatoren.

Renovatie
Utrecht Radiatoren

Bij de renovatie van dit historisch pand tot kantoorgebouw werd er gekozen voor Zehnder Charleston radiatoren om het volledige gebouw comfortabel te verwarmen. Een doordachte keuze, want als er één tijdloos icoon is onder de kolomradiatoren is het de Zehnder Charleston wel.

Renovatie
Badhoevedorp

In deze jaren 30 woning in Badhoevedorp kreeg de volledige bovenverdieping een upgrade. Onmisbaar bij de verbouwing: een goed werkend ventilatiesysteem. En of dat gelukt is. Het hele huis – ook de onverbouwde benedenverdieping – is nu voorzien van schone, verse lucht en een comfortabel binnenklimaat.

Renovatie
Radboud Universiteit

Bij de renovatie van het voormalige klooster Berchmanianum in Nijmegen tot academiegebouw van de Radboud Universiteit Nijmegem was het essentieel dat het authentieke karakter van het pand bewaard bleef. Het volledige gebouw wordt nu verwarmd door Zehnder Charleston radiatoren. Voor een tijdloos design én comfortabele warmte.

Renovatie
Binnengasthuizen Zwolle

Verbouwen volgens het passiefhuisconcept voor een optimale energieprestatie, verduurzaming en kwaliteit: dat was het doel. En of dat gelukt is! Ontdek hoe Zehnder bijdroeg aan de renovatie van deze sociale woningen en hoe de huurders nu genieten van een aangenaam binnenklimaat én een lage energierekening.

Verduurzaming begint (van)binnen

Woningcorporatie Portaal verduurzaamt met ‘Jouw Thuis’  verduurzaamt op een bijzondere manier: hier kiezen bewoners zelf óf en hoe ze verduurzamen. Met balansventilatie bijvoorbeeld. Want dat kan in bestaande bouw.

Finch Buildings

Duurzamer bouwen, minder druk op onze grondstoffen. Maar mét hoge standaarden voor gezondheid en comfort. Ontdek Zehnders bijdrage aan de missie van Finch Buildings: een wereld waarin gebouwen onderdeel zijn van de oplossing van het klimaatprobleem.

[Translate to Nederlands:]
THUIS x Zehnder

Wie bouwt, maakt het kopers graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarvoor ontwikkelde Dura Vermeer het nieuwe concept THUIS - de showroom. De plek waar een koper alles vindt om zijn nieuwe woning volledig woonklaar in te richten. In 2022 koos THUIS - de showroom exclusief voor Zehnder als partner voor de elektrische badkamerradiatoren.

Compactheid en prestaties

In een deelproject van 45 woningen is voor de Rotterdamse woningcorporatie Woonstad de Zehnder WHR 918 warmteterugwinunit toegepast; speciaal ontworpen voor plaatsing in zeer kleine ruimten. "Een keukenkastje zou al ruim voldoende zijn om de woning te voorzien van een optimaal binnenklimaat."

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.